Ndërlidhjet

BEJRUT


Përpjekjet për evakuimin e njerëzve nga Libani janë përshpejtuar. Aeroplanat ushtarakë italianë dhe grekë kanë marrë me vete 350 vetë. Në mesin e udhëtarëve kishte spanjollë, italianë, austriakë, çekë, irlandezë. Ata janë dërguar në Qipro. Një anije italiane me afro 400 udhëtarë nga Bejruti pritet të arrijë sot në Qipro. Franca ka angazhuar një anjie udhëtarësh për ti evakuuar shtetasit e vet dhe qytetarët e tjerë nga Bashkimi Evropian.
XS
SM
MD
LG