Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu dhe ministri i drejtësisë Jonuz Salihaj janë takuar paraditen e sotme me drejtuesit e gjykatave të qarkut, atyre komunale, me kryeprokurorin e Kosovës si dhe kryetarin e Gjykatës supreme.
Në qendër të takimit janë problemet me të cilat përballet drejtësia e Kosovës, një nga sektorët më të kritikuar nga OSBE-ja dhe organizma të tjera ndërkombëtare.
Sejdiu dhe Salihaj kanë kërkuar efikasitet më të madh nga drejtësia.
XS
SM
MD
LG