Ndërlidhjet

SIATËLL


Fondacioni Bill dhe Melinda Gates do japë 287 milionë dollarë për të krijuar rrjetin ndërkombëtar të shkencëtarëve dhe laboratorëve që merren me kërkimin e vaksinën kundër SIDA-s.
XS
SM
MD
LG