Ndërlidhjet

PRISHTINË


Është kthyer sot në Prishtinë delegacioni i Kosovës, që morri pjesë në takimin e djeshëm të nivelit të lartë mes Kosovës e Serbisë në Vjenë me ndërmjetësimin e bashkësisë ndërkombëtare.
Delegacioni i Kosovës në takimin e Vjenës ka shpalosur vizionin për Kosovën si shtet të pavarur dhe atë se kosovarët dëshirojnë të ndërtojnë një shtet modern dhe demokratik, në të cilin do të sundojë ligji, ka thënë sot kryetari i Kosovës, Fatmir Sejdiu, pas kthimit nga Vjena.
XS
SM
MD
LG