Ndërlidhjet

KABUL


Koalicioni i udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara njoftoi se nga përplasja e helikopterit në Afganistanin juglindor kanë vdekur të 16 personat që gjendeshin në të, përfshirë këtu edhe disa të jashtëm. Është thënë se shkaqet e kësaj përplasjeje nuk janë të njohura.


PRISHTINË
Në Kosovë prej mbrëmë është vështirësuar furnizimi me energji elektrike për shkak të problemeve në termocentralin Kosova B. Në Korporatën elektroenergjetike të Kosovës thonë se po bëhen përpjekje për përmirësimin e furnizimit me rrymë, por megjithatë, reduktimet vazhdojnë të jenë të gjata dhe pa orar.
XS
SM
MD
LG