Ndërlidhjet

VJENË


Negociatorët ndërkombëtarë I kanë dërguar ftesë Prishtinës dhe Beogradit për të zhvilluar më 7 gusht një takim në Vjenë, ka konfirmuar Hua Jiang, zëdhënëse e të dërguarit të posacëm të Kombeve të Bashkuara për statusin, Martti Ahtisaari. Në takimin e 7 gushtit pritet të ngriten cështjet teknike, decentralizimin, trashëgiminë kulturore, zhvillimin ekonomik dhe mbrojtja e pakicave kombëtare.
XS
SM
MD
LG