Ndërlidhjet

GJENEVË


Komiteti i të Drejtave të Njeriut të Kombeve të Bashkuara ka kërkuar nga Shtetet e Bashkuara që menjëher të mbyllin të gjitha qendrat e paraburgimit të cilat përdoren nga SHBA-të në luftën kundër terrorizmit.
Komiteti thotë se ka informacione të bësueshme së Shtetet e Bashkuara kanë arrestuar njerëz të cilët i kanë mbajtur me muaj dhe vite në vende të fshehta.
XS
SM
MD
LG