Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi i Beogradit për statusin e Kosovës ka kërkuar shtyrjen e rundit të ardhshëm të bisedimeve më 7 dhe 8 gusht në Vjenë.
Hua Xhiang, zëdhënësja e të dërguarit të Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës Mahti Ahtisari, ka thënë se zyra ende u mbetet besnike datave të përcaktuara, por diskutimet vazhdojnë.
Ndërkaq, zëvëndëskryeministri i Kosovës, Lutfi Haziri ka thënë se shtyerja e datava bëhet me qëllim të zhagitjes së procesit të negociatave.
XS
SM
MD
LG