Ndërlidhjet

BEJRUT


Ministri i Transportit dhe Punëve Publike i Libanit Muhamed Al Sadafi ka thënë se nga sulmet tri javore të Izrealit janë shkaktuar 2 miliard dollarë dëme në infrastrukturën e Libanit. Ai tha se kjo përfshin shkatërimet në rrugë, ura, porte dhe aeroportin ndërkombëtar të Bejrutit. Sipas tij, është ende herët të vlerësohen humbjen në ekonominë e vendit.
XS
SM
MD
LG