Ndërlidhjet

PRAGË


Ligjet më të rrepta për trafikun, shqetësimet për shëndetin dhe stili modern i jetesës kanë filluar ta ndryshojnë traditën e konsumato rëve të birrës në Republikën e Çekisë. Tash gjithnjë e më shumë çekë kanë filluar të pijnë birra që nuk përmbajnë alkohol.
Sipas të dhënave të Shoqatës së Birrës, Çekia është e para në botë me konsumimin e birrës, kurse çdo çek konsumon mesatarisht nga 156 litra birrë në vit.
XS
SM
MD
LG