Ndërlidhjet

PARIS


Federata Ndërkombëtare e Çiklizmit bëri të ditur se analizat e çiklistit amerikan Fllojd Landis, fitues i "Turit të Francës" dëshmuan praninë e testosteronit sintetik në gjakun e çiklistit.
Amerikani 30-vjeçar mund të mbetet pa titullin dhe dy vjet të mos ketë të drejtë të garojë.
Turi i Francës është gara më e madhe e çiklizmit në botë.
XS
SM
MD
LG