Ndërlidhjet

LONDËR


Në mbarë botën janë të burgosura më se 500 mijë gra e vajza, thuhet në një studim të publikuar sot nga qendra ndërkombëtare për studime të burgjeve në Kolegjin mbretëror në Londër. Në këtë raport jepen të dhëna për femrat e burgosura në 187 vende. Dy të tretat e grave të burgosura në mbarë botën janë në vetëm katër shtete: në Shtetet e Bashkuara, në Kinë, në Rusi dhe në Tajlandë.
XS
SM
MD
LG