Ndërlidhjet

BEOGRAD


Prokurori serb për krime lufte, Vladimir Vukçeviq ka pranuar se i shumë kërkuari për krime lufte Ratko Mladiq ka qenë në Serbi. Akuzat e kryeprokurores Karla del Ponte se Mladiq ka qenë i fshehur në Serbi kanë qenë plotësisht të bazuara. Dështimi për ta arrestuar Mladiqin deri tani ka qenë rezultat i mos koordinimit mes shërbimeve ushtarake dhe civile të zbulimit ka thënë Vukqeviq.
XS
SM
MD
LG