Ndërlidhjet

HAGË


Në Tribunalin e Hagës sot vazhdoi procesi gjyqësor kundër ish presidentit të Serbisë, Millan Millutinoviq dhe ish pesë zyrtarëve të lartë të Serbisë, të akuzuar për krime të luftës kundër shqiptarëve të Kosovës në vitin 1999. Sot avokatët mbrojtës i shtruan pyetje dëshmitarit të prokurorisë, Fred Abrahams, i cili si veprimtar i organizatës Human Right Watch ishte në Kosovë në periudhën 1998-99.
XS
SM
MD
LG