Ndërlidhjet

PRISHTINË


Të drejtat e komuniteteve në Kosovë duhet adresuar në formë realiste dhe jo në format e përcaktimit të kombeve dhe komuniteteve shtetformuese dhe atyre jo shtetformuese në anën tjetër, ka thënë sot Veton Surroi, shef i delegacionit të Prishtinës në takimin e mbajtur dje në Vjenë, lidhur me pozitën e komuniteteve pas përcaktimit të statusit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG