Ndërlidhjet

PRISHTINË


Bisedat për decentralizimin dhe mbrojtjen e pakicave kanë qenë në qendër të diskutimeve të sotme në Grupin Negociues të Kosovës, kryesuar nga presidenti Fatmir Sejdiu, në të cilën mbledhje janë shqyrtuar dy takimet e fundit në Vjenë dhe mundësitë për punën e mëtejshme në këto fusha."Ne do të nxjerrim dhe finalizojmë qëndrimin tonë në takimet e ardhshme dhe me rëndësi të madhe është që pozita e secilit qytetar të Kosovës të jetë e trajtuar mirë në kushtetutën e Kosovës e kanë këtë aspekt edhe pozita e minoriteteve" ka thënë presidenti Sejdiu.
XS
SM
MD
LG