Ndërlidhjet

GJENEVË


Këshilli i Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut sot pritet të mbajë një mbledhje të posaçme për të diskutuar propozimin e vendeve myslimane që Izraeli të dënohet për bombardimin jo selektiv të Libanit dhe masakrës së civilëve.
Raportohet se në draftin e propozuar nga vendet myslimane nuk përmenden guerilët e Hezbollahut.
XS
SM
MD
LG