Ndërlidhjet

SIDNEJ


Frutat dhe zarzavatet do të mbështeten financiarisht ndërsa ushqimet që përmbajnë shumë kalori dhe shkaktojnë mbipeshën, do përballen me taksa shtesë. Ky është rekomandimi i ekspertëve australianë të shëndetit pas informacioneve se mbipesha ishte e pranishme në shtetin-kontinet në të njëjtën shkallë mes të rriturve dhe fëmijëve.
XS
SM
MD
LG