Ndërlidhjet

LONDËR


Është miratuar projekti që do të mbledhë mostra të ADN-së të mbi 500 mijë njerëzve në Britani, në mënyrë që t'iu mundësohet shkencëtarëve të studiojnë bazën gjenetike për sëmundjet vdekjeprurëse si kanceri, diabeti apo problemet e zemrës.
Ky studim do t'i ndihmojë studiuesit të kuptojnë më mirë lidhjet mes gjeneve, stilit të jetës dhe sëmundjeve.
XS
SM
MD
LG