Ndërlidhjet

LONDËR


Organizata Amnesty Internationl ka akuzuar Izraelin për marrjen e qëllimshme në shënjestër të civilëve gjatë fushatës së tij kundër Hezbollahut në Liban. Amnesty International thotë se Izraeli mund të jetë fajtor për krime të luftës për atë që kjo organizatë thotë se ishte shkatërrim i qëllimshëm i objekteve civile, siç janë shitoret e ushqimit dhe spitalet. Izraeli thotë se gjatë luftës njëmujore, nuk ka marrë në shënjestër civilët dhe ka akuzuar Hezbollahun për hedhjen e predhave raketore nga hapësirat civile.
XS
SM
MD
LG