Ndërlidhjet

MITROVICË


Anëtari i delegacionit serb për bisedimet për statusin e Kosovës, Marko Jakshiq, ka deklaruar sot se decentralizimi i pushtetit në Kosovë duhet të bëhet me vullnetin e Bashkësisë Ndërkombëtare, e cila me një levizjë mund të formojë komuna të reja serbe, e jo të varet nga mëshira e shqiptarëve për serbët. Jakshiq dhe kryetari i komunës së Zubin Potpokut Sllavisha Ristiq kanë thënë se nuk presin asgjë të re nga takimi i nesërm me të dërguarin e OKB-së Marti Ahtisari.
XS
SM
MD
LG