Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në takimin e Grupit të Kontaktit që është paraparë të mbahet në Sogje të Bullgarisë me 11 dhe 12 shtator do të marrë pjesë kryeministri i Kosovës Agim Çeku dhe shefi i sapo emëruar i UNMIK-ut Joahim Ryker. Çeku dhe Ryker do të raportojnë rreth procesit negociator dhe lidhshmërisë mes statusit të Kosovës dhe stabilitetit rajonal.
XS
SM
MD
LG