Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Çdo komb bart mbi vete përgjegjësi të caktuara. Ndonëse regjimi i sotëm demokratik në Beograd nuk mund të mbahet përgjegjës për politikat dhe veprimet e regjimit të Millosheviçit, udhëheqësit në Beograd duhet t'i japin fund trashëgimisë së Millosheviqit dhe në këtë drejtim kanë shumë përgjegjësi". Ishte kjo përgjigjja e kryenegociatorit Marti Ahtisari pas kritikave të Beogradit se ka fajësuar gjithë popullin serb duke vënë në pikëpyetje paanësinë e tij. Sipas ekipit negociator serb deklarata është bërë gjatë një pritje për këtë delegacion në Vjenë më 8 gusht.
XS
SM
MD
LG