Ndërlidhjet

BEJRUT


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan sot arriti në Liban. Pritet që ai do të takohet me zyrtarët më të lartë libanezë për të diskutuar lidshur me vendosjen dhe rolin e forcës së Kombeve të Bashkuara në jug të këtij vendi. Kjo forcë parashihet me rezolutën e fundit të Këshillit të Sigurimit, me të cilën u ndalë konflikti 34 ditësh ndërmjet Izraelit e Hezbollahut në Liban.
XS
SM
MD
LG