Ndërlidhjet

VJENË


18 – vjeqarja Natasha Kampush e cila ishte rrëmbyer dhe mbajtur një një garazhë për 8 vite, e ka quajtur sot rrëmbyesin e saj si "pjesë të jetës". Në një deklaratë të lexuar nga psikiaktri i saj, Kampuch ka thënë se nuk i ka munguar asgjë gjatë viteve sa ka qenë e rrëmbyer dhe se i duhet kohë për të treguar historinë e saj. Ajo u rrëmbye derisa shkonte në shkollë në vitin 1998. Rrëmbyesi i saj bëri vetërvrasje menjëher pasi ajo arriti të arratiset para një jave.
XS
SM
MD
LG