Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ekipi i ekspertëve të zyrës së të dërguarit të Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari sot më vonë gjatë ditës arrinë në Beograd. Delegacionin e kryeson përfaqësuesi i Bashkimit Evropian, Shtefan Lehne. Me zyrtarët e Serbisë ky delegacion do të bisedoj për çështje ekonomike. Në takimin e Vjenës më 31 maj të këtij viti, delegacionet e Kosovës dhe të Serbisë biseduan për procesin e privatizimit në Kosovë dhe për çështje pronësore.
XS
SM
MD
LG