Ndërlidhjet

VJENË


Pasiguria rreth të ardhmes është problemi kryesor me të cilin përballen qytetarët e Kosovës, ka deklaruar kryeministri Agim Çeku për agjencinë austriake të lajmeve gjatë qëndrimit të tij në Austri.
"Populli i Kosovës nuk e di se në çfarë vendi po jeton, çfarë forme qeverisje do të ketë, kush i drejton forcat e sigurisë dhe kush përgjigjet për furnizimin me energji", tha Çeku duke theksuar se kjo mbetet sfida kryesore ndaj duhet një përcaktim sa më i shpejtë i statusit.
XS
SM
MD
LG