Ndërlidhjet

LAS VEGAS


Drejtuesi i një sekti poligamist në Shtetet e Bashkuara, që ishte në listën e 10 personave më të kërkuar nga FBI-ja, Zyra Federale e Hetimeve, është arrestuar në Las Vegas. Uorren Xhefs, 50 vjeç akuzohet për organizimin e martesave mes vajzave të mitura dhe burrave në moshë të madhe në shtetet e Arizonës dhe Utas. Ai vetë ka së paku 40 gra dhe rreth 60 fëmijë. Xhef është drejtuesi i kishës fondamentaliste të Jezu Krishtit dhe shenjtëve të ditës së fundit.
XS
SM
MD
LG