Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryesia e Kuvendit të Kosovës është mbledhur sot për të përgatitur rrjedhën e seancës së nesërme plenare në të cilën Ekipi Negociues do të raportoj lidhur me rrjedhën e deritashme të bisedimeve dhe dokumenteve të prezantuara gjatë takimeve në Vjenë. Pas shumë paqartësive, Kryesia vendosi që seanca të jetë e hapur dhe për opinionin dhe të mos jetë e mbyllur siç ishte propozuar në mbledhjen e kaluar të këtij organi.
XS
SM
MD
LG