Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kuvendin e Kosovës sot u zhvillua debat lidhur me negociatat për statusin dhe veçanarisht për çështjen e decentralizimit. Në këtë seancë ishin të pranishëm të gjithë anëtarët e ekipit negociator të Kosovës. Gjatë diskutimeve të sotme, u dëgjuan kritika në adresë të këtij ekipi.Seanca është shtyer për të martën e ardhshme.
XS
SM
MD
LG