Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ka filluar sot në Kosovë viti i ri shkollor në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme.
Në dallim nga vitet e mëparshme procesi mësimor i sivjetëm fillon në kohë dhe jo me greva.
Mes sindikatave dhe qeverisë ka pasur marrëveshje për mënyrën e zgjidhjes së problemeve që deri tani kanë shkaktuar protestat e mësimdhënësve.
XS
SM
MD
LG