Ndërlidhjet

PRAGË


Presidenti çek Vacllav Klaus sot e emëroi Mirek Topolanek si kryeministër të ri të vendit.
Topolanek duhet brenda 30 të fitojë mbështetjen nga Dhoma e Ulët e Parlamentit. Ai kundërshtohet nga social-demokratët dhe komunistët që kontrollojnë gjysmën e ulëseve në parlament.
XS
SM
MD
LG