Ndërlidhjet

TIRANË


Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha ka emëruar si këshilltar pranë Qeverisë shqiptare ish guvernatorin e Pennsilvanisë dhe Sekretar i shtetit për Sigurinë, Tom Ridge.
Berisha e konsideroi zgjedhjen e Ridge si të duhur, e cila do ta ndihmojë Shqipërinë në çështjet e sigurisë dhe reformat.
Ndërkohë, Ridge deklaroi se e konsideron privilegj angazhimin e tij në sfidat e qeverisë shqiptare, dhe shprehu optimizëm për të gjitha objektivat e vëna.
"Është një gjë emocionuese të punoj me Qeverinë. Jam i angazhuar në mënyrë entuziaste dhe të pasionuar për të ndikuar në ndryshimet e domosdoshme që Shqipëria të bëhet anëtar i NATO-s dhe një partner i fuqishëm global në ekonominë botërore", tha Tom Ridge, ndihmesa e të cilit do të jetë në çështjet e sigurisë, luftën kundër korrupsionit, reformat në drejtësi dhe tërheqjen e investimeve.
XS
SM
MD
LG