Ndërlidhjet

PRAGË


Organizata Human Rights Watch thotë se refugjatët serbë, që po kthehen në Kroaci, ende jetojnë në "pasiguri të ekzistencës". Në raportin më të ri, kjo organizatë me seli në Shtetet e Bashkuara, thekson se serbët po ballafaqohen me dhunë dhe keqtrajtim, me humbje të të drejtave të banimit dhe qasje të kufizuar për punësim në institucionet shtetërore.
XS
SM
MD
LG