Ndërlidhjet

MITROVICË


"Ura kryesore mbi lumin Ibër në Mitrovicë, nga dita e enjtë, 7 shtator, do të hapet për kalim, por do të vlejë vetëm për automjetet e UNMIK-ut, KFOR-it, OSBE-së dhe Bashkimit Evropian". Kështu thuhet në komunikatën e policisë së UNMIK-ut në Mitrovicë të lëshuar sot. Zyrtarët lokalë shqiptarë ndërkaq mund ta kalojnë urën vetëm me automjete zyrtare. Ura qëndrore, mbi Ibër është mbyllur për qarkullim pas shpërthimit në lokalin Dolce Vita në veri të vendit, më 26 gusht, me ç'rast u lënduan 9 persona.
XS
SM
MD
LG