Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës po vazhdon sot seancën e filluar
të premten e kaluar, ku po diskutohet lidhur me procesin negociues për statusin. Edhe sot nuk ka munguar shprehja e shqetësimeve nga ana e deputetëve sidomos lidhur me decentralizimin, përkatësisht për krijimin e komunave të reja një etnike dhe formimin e zonave të mbrojtura.
Në anën tjetër, kryetari i Kuvendit, Kolë Berisha, njëherësh anëtar i Ekipit Negociues tha se e siguronte Kuvendin që Delegacioni nuk do të nënshkruajë asnjë marrëveshje që shpie nga copëtimi i Kosovës.
XS
SM
MD
LG