Ndërlidhjet

MANILA


Banka aziatike për Zhvillim ka paraprë një rritje prej 11.3% të ekonomive të Azisë gjatë këtij viti.
Rritje kanë shënuar dhe ekonomitë e vendeve të Azisë qëndrore dikur ish republika sovjetike, kryesisht për shkak të burimeve të naftës e gazit.
XS
SM
MD
LG