Ndërlidhjet

VJENË


Sot në Vjenë vazhdojnë bisedimet e delegacioneve të Prishtinës dhe Beogradit të ndërmjetësuara nga Kombet e Bashkuara. Temë e takimit të sotëm është mbrojtja e trashëgimisë fetare dhe kulturore, si dhe të drejtat e bashkësive etnike. Dje dy delegacionet diskutuan mbi decentralizimin.
Pritet që në fund të takimit të sotëm, palët të prononcohen për opinion.
XS
SM
MD
LG