Ndërlidhjet

TIRANË


Ministrat e Mbrojtjes së 26 vendeve anëtare të NATO-së, do të zhvillojnë një takim në fund të këtij muaji në Tiranë me homologët e tyre nga vendet e Evropës Jug-Lindore. Ministrat e Aleancës do të takojnë homologët e tyre nga vendet jo-anëtare të NATO-së si Shqipëria, Kroacia, Maqedonia, Bosnja si dhe Serbia e Mali i Zi. Duke shpresuar që deri në vitin 2008 Shqipëria, Kroacia dhe Maqedonia do të integrohen në NATO më herët patën nënshkruar Kartën e Adriatikut, të cilën e kanë mbështuetur edhe SHBA-të.
XS
SM
MD
LG