Ndërlidhjet

PRISHTINË


Mitrovica do të jetë në fokus të takimit të 15 shtatorit në Vjenë në bisedimet mes Prishtinës dhe Beogradit. Delegacioni kosovar që u kthye sot nga Vjena, ka thënë se pala kosovare synon që procesi I bisedimeve të mbyllet këtë vit me pavarësinë e Kosovës.
Nga takimi I fundit delegacioni kosovar ka deklaruar se Prishtina dhe Beogradi janë afër marrëveshjes mbi trashëgiminë kulturore, por dallojnë shumë sa I përket decentralizimit dhe të drejtave të komuniteteve.
XS
SM
MD
LG