Ndërlidhjet

KABUL


Forcat e NATO-së dhe ato të Afganistanit, kanë vrarë gjatë 24 orëve të fundit, së paku 50 kryengritës. Gjatë operacionit "Medusa", në pjesën jugore të Afganistanit, që ka filluar para disa ditësh, sipas zyrtarëve të NATO-së, janë vrarë së paku 350 kryengritës dhe 19 pjesëtarë të NATO-së. Në anën tjetër, ministrat e Mbrojtjes të NATO-së diskutojnë edhe sot në Varshavë, dërgimin trupave shtesë në Afganistan.
XS
SM
MD
LG