Ndërlidhjet

PODGORICË


Raportohet se policia e Malit të Zi ka arrestuar 14 persona në Tuz dhe në Malësi të dyshuar për terrorizëm. Shumica janë shqiptarë, por tre vetë janë shtetas amerikanë me origjinë ballkanike.
Shefi i policisë, Veselin Veloviq ka thënë se operacioni i arrestimit është bërë në bashkëpunim me autoritetet e Shqipërisë. Policia nuk ka bërë të ditur se çfarë aksioni të dyshuar ky grup ka planifikuar, por ka thënë se grupi "paraqiste rrezik për popullin e Malit të Zi".
XS
SM
MD
LG