Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministria për Kthim dhe Komunitete ka investuar 10 milion euro për ndërtimin e shtëpive dhe infrastrukturës tjetër për khimin e serbëve dhe shqiptarëve të zhvendosur në rajone të ndryshme të Kosovës. Ministri për Kthim, Slavisha Petkiviq, ka paralajmruar se për vitin e ardhshëm kërkohen së paku 22 milion eruo.
XS
SM
MD
LG