Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi Negociues për statusin e Kosovës ka shqyrtuar
sot rezultatet e bisedimeve të fundit me Beogradin të
zhvilluara javën e kaluar në Vjenë. Zëdhënësi Skender Hyseni tha se "Prishtina mbetet në pozicionet e mëhershme, ndërkohë që u shpreh pesimist se me Beogardin mund të arrihet ndonjë zgjidhje për çështjet që po diskutohen në Vjenë". Hyseni tha po ashtu se "delegacioni ka vendosur që me kalimin në fazën më dinamike të bisedimeve, Prishtina do të filloj dhe një aktivitet të shtuar diplomatik ndërkombëtar".
XS
SM
MD
LG