Ndërlidhjet

SINGAPOR


Ekonomia globale do të rritet me 5.1% këtë vit dhe 4.9% gjatë 2007, por ka tendenca shqetësuese që mund të pengojnë rritjen e mëtejshme. Ishte ky një nga përfundimet e Fondit Monetar Ndërkombëtar i bërë publik para takimit vjetor që fillon sot në Singapor.
XS
SM
MD
LG