Ndërlidhjet

HAVANA


Samiti i të Painkuadruarve ka përfunduar në Havanë me një deklaratë finale, ku dënohen sulmet e Izraelit në Liban dhe mbështetet zgjidhja paqësore e kontestit bërthamor ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe Iranit.
Deklarata në përgjithësi e dënon terrorizmin, por përjashtime janë bërë për lëvizjet që luftojnë për vetëvendosje dhe kundër pushtuesve të huaj.
Lëvizja e të Painkuadruarve përfshin 118 vende.
XS
SM
MD
LG