Ndërlidhjet

SINGAPOR


2 trilion dollarë do të jetë kostoja e një epidemie të mundshme të gripit të shpendëve në shkallë globale. Kjo përllogaritje e Bankës Botërore është shumë më e lartë se parashikimet e mëparshme.
Organizata Botërore e Shëndetësisë tha se rreziku nga gripi i shpendëve është po aq real sot sa dhe para gjashtë muajsh.
XS
SM
MD
LG