Ndërlidhjet

NJU JORK


Në Asamblenë e përgjithshme të Kombeve të Bashkuara mbrëmë diskutuan presidentët e disa vendeve. Presidenti amerikan, George Bush tha se Shtetet e Bashkuara respektojnë Islamin por jo edhe ata që e shtrembërojnë atë. Në fjalimin e tij, presidenti i Iranit, Mahmud Ahmadinejad i akuzoi Shtetet e Bashkuara dhe Britaninë për dominim në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, në përpjekjet për t'ia mohuar Iranit të drejtën për të pasur program bërthamor për qëllime paqësore.
XS
SM
MD
LG