Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu i tha Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, se Shqipëria nuk mendon që pavarësia e Kosovës do të hapte derën për të zgjidhur në mënyrë të ngjashme problemet që ekzistojnë në rajone të ndryshme të botës.
Në fjalim e tij, presidenti Moisiu gjithashtu tha se një Kosovë sovrane dhe e pavarur do t'i shërbente paqes dhe qëndrueshmërisë në rajon.
XS
SM
MD
LG