Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan George Bush tha se është moment vendimtarë që fuqitë perendimore të vazhdojnë presionin mbi Iranin, me qëllim të ndalimit të aktiviteve bërthamore si dhe të vazhdojnë me negociata.
Ndërkaq ish presidenti amerikan Bill Klinton ftoi Shtetet e Bashkuara që të tentojnë të negociojnë me Iranin rreth programeve bërthamore pa i vënë shumë kushte. Ai shtoi se "negociatat janë më se të nevojshme me qëllim të shmangjes së ndonjë konfontimi të mundshëm".
XS
SM
MD
LG